Udstillings billeder 2019

Kåringsskuet og 40 Års Jubilæum 2019
 
Så er vi ovre weekenden, og et af årets højdepunkter for mange af os i DZK. Vi mødte op fredag eftermiddag og fik stillet op i hallen og gjort alt klart så fuglene kunne komme og blive sat på plads. Vores Medlem Viggo fra noger kom med sine egne og en anden nordmands fugle, for så at køre til færgen og hjem, han kom og hentede dem igen søndag. Ganske imponerende indsats for at udstille. Dommerne kom og der var hygge med aftensmad m.m. Anton van Spronsen holdt et lille foredrag om nogen af de nye mutationer inden for zebrafinker, bla. a. orange rygget. Lørdag gik bedømmelsen i gang fra morgenstunden, 217 fugle var tilmeldt zebrafinker, mågefinker, risfugle og pragtfinker. Der var et godt udvalg af fugle, der repræsenterede de arter mange af os arbejder med. Lørdag var der to gode foredrag om formiddagen, afholdt Chresten Christensen emnerne var Type og Point ved zebrafinker og mågefinker, og så fik vi et foredrag om de forskellige arter af bæltefinker, jeg tror alle fik meget ud af det.
 
Lørdag aften er fest aften, vi var 20 personer, og havde også besøg af LDF´s formand Bo Pedersen i anledning af 40 års jubilæet. Lækker mad, god vin og fuglesnak :). Præmie uddelingen til DM vinderene var DM i Zebrafinker Jan Holmstrøm, DM i mågefinker Chresten Christensen, DM i pragtfinker Birthe Brun Langhoff, som alle fik diplom med billede af vinderfuglen. DM i stammer gik til Bent Møller Sørensen. Regions pokalen gik igen i år til Sønderjylland, og blev modtaget af Birthe Brun Langhoff. Dommer Anton van Spronsen udelte diplomer fra den hollandske zebrafinke klub og den hollandske lonchura klub, og fortalte lidt om hvad vi kan forbedre i avlen inden for de forskellige arter, hvilket altid er givtigt.,
 
Søndag fik vi afholdt den årlige generalforsamling, og udstillingen var åben for gæster.
 
Igen en dejlig weekend, stort tak til bestyrelsen for et godt arrangement :)
 
Troels Gundlach

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 14:43

Jeg har et zebrafinke par der dersværre er stukket af. De har unger i reden der er ca 12 dage gamle. Er der noget man kan gøre der. Eller må de bare dø?

...
06.06 | 20:02

Hej min mail kan ikke bruges mere. Så vi har nok ikke betalte medlem. Så ny mail

...
03.06 | 17:15

Kan det anbefales at skille ungerne fra forældre efter de har forladt reden og blevet fodret i 2 uger.

...
02.05 | 17:22

Hej. Jeg vil anbefale dig at læse det afsnit her på siden so hedder Alment Zebrafinker, der kan du se hvad der anbefales at give.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE