Hos Anders

Da jeg var på Bornholm i efteråret 2009 besøgte jeg også Anders Pedersen og hans hustru Lena.

Anders startede med undulater da han var15 år, senere blev der udvidet med zebrafinke, mågefinker. Han blev medlem af DZK i 1990 hvor han møder op til kåringsskue hver år, han nyder lige som alle vi andre gør, det gode kammeratskab der er i klubben.

I dag er han Champion udstiller i både Zebrafinker og Mågefinker i DZK regi. Nogle af hans bedste resultater er nok at han fik

DM Titler: Mågefinker enkeltfugl 2007, Mågefinke stammer 2007. men han får har da også fået præmier på hans zebrafinker. Lige for tiden arbejder han med. Zebrafinker: Hvid med tegning (grå) Lysrygget (brun) Orangebrystet - sortbrystet isabel. Mågefinker: Sortgrå, Rødbrun.

 

Han har 5 udendørs voliere og 6 mindre voliere inde samt lidt kassebure, der var også siv-astril, kanariefugle og et par nymfekakaduer.

 

Ud over hans fugle havde han en hel del kaniner, da jeg spurgte til hvad han brugte dem til sagde han at han spiste dem og det var godt, men han ville ikke selv slagte dem.

 

Jeg blev så budt på kaffebord som hans kone Lena havde dækket. Jeg spurgte så Lena om hun også var fugletosset, men nej det var hun ikke udover at hun kunne nyde deres sang, samt fodre dem når Anders tog til kåringsskue i 4 dage som et skue tager for dem på Bornholm da det næsten altid foregår i Jylland. Så man må sige godt gået af jer på Bornholm.

 

Det blev tid til at tage af sted da jeg havde endnu et besøg på øen.

Vi ses i Skærbæk til efteråret.

 

Poul Erik Larsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.01 | 15:44

Hej Henrik
Jeg kan ikke hjælpe dig med en addresse på en opdrætter på Sjælland, ingen DZK har addresse der

...
09.01 | 14:50

Vil gerne købe Risfugle par til yngel - helst hvide.
Bor i Kbh men er meget mobil

...
06.01 | 16:29

Hej Helle
Prøv at komme et 3 dråber æbleeddike i drikkevandet, en lettilgængelig gritblanding med ler, og fodre så kun med en tør frøblanding

...
06.01 | 10:06

Hej
Mine zebrafinkeunger på ca 3 uger ser ud til at have dårlig mave. Er våde og snavsede omkring gattet. Hvad kan jeg gøre ved det ?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE