Hos Anders

Da jeg var på Bornholm i efteråret 2009 besøgte jeg også Anders Pedersen og hans hustru Lena.

Anders startede med undulater da han var15 år, senere blev der udvidet med zebrafinke, mågefinker. Han blev medlem af DZK i 1990 hvor han møder op til kåringsskue hver år, han nyder lige som alle vi andre gør, det gode kammeratskab der er i klubben.

I dag er han Champion udstiller i både Zebrafinker og Mågefinker i DZK regi. Nogle af hans bedste resultater er nok at han fik

DM Titler: Mågefinker enkeltfugl 2007, Mågefinke stammer 2007. men han får har da også fået præmier på hans zebrafinker. Lige for tiden arbejder han med. Zebrafinker: Hvid med tegning (grå) Lysrygget (brun) Orangebrystet - sortbrystet isabel. Mågefinker: Sortgrå, Rødbrun.

 

Han har 5 udendørs voliere og 6 mindre voliere inde samt lidt kassebure, der var også siv-astril, kanariefugle og et par nymfekakaduer.

 

Ud over hans fugle havde han en hel del kaniner, da jeg spurgte til hvad han brugte dem til sagde han at han spiste dem og det var godt, men han ville ikke selv slagte dem.

 

Jeg blev så budt på kaffebord som hans kone Lena havde dækket. Jeg spurgte så Lena om hun også var fugletosset, men nej det var hun ikke udover at hun kunne nyde deres sang, samt fodre dem når Anders tog til kåringsskue i 4 dage som et skue tager for dem på Bornholm da det næsten altid foregår i Jylland. Så man må sige godt gået af jer på Bornholm.

 

Det blev tid til at tage af sted da jeg havde endnu et besøg på øen.

Vi ses i Skærbæk til efteråret.

 

Poul Erik Larsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Kitt Badsted | Svar 23.02.2021 11:24

Hej
Kan du sætte mig i kontakt med Michael i Rønne, jeg er meget interesseret i at købe et par undulater.
Mvh kitt

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 14:43

Jeg har et zebrafinke par der dersværre er stukket af. De har unger i reden der er ca 12 dage gamle. Er der noget man kan gøre der. Eller må de bare dø?

...
06.06 | 20:02

Hej min mail kan ikke bruges mere. Så vi har nok ikke betalte medlem. Så ny mail

...
03.06 | 17:15

Kan det anbefales at skille ungerne fra forældre efter de har forladt reden og blevet fodret i 2 uger.

...
02.05 | 17:22

Hej. Jeg vil anbefale dig at læse det afsnit her på siden so hedder Alment Zebrafinker, der kan du se hvad der anbefales at give.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE