Poul & Bente

Poul og Bente

Voliere som står endnu

Tre hvide duer

Voliere som skal fornyes

Hans datters fugle

Datter som rottejæger

Dette var nogle de fugle der overlevede

Ynglebure

Kaniner var der også

I forbindelse med min tur til Bornholm var jeg også på besøg hos Poul og Bente. Poul har været medlem af DZK siden 2007 og har været med på udstilling siden, dog uden fugle sidste år da han ingen havde, men han syntes lige som vi andre at der er et rigtig kammeratlig samvær under udstillingen. Poul startede med fugle da han var 15 år, hans far var dengang formand i den lokale fugleforening, der gik et par år uden fugle, men så kom han på landet som gartner. Han fik et par parakitter og inden længe var hans værelse fyldt op med fugle. Han blev så gift med Bente og de har fået 1 dreng og 2 piger. De bor i et dejligt hus på landet lidt uden for Rønne. I baghaven havde han fået bygget nogle voliere så de kunne sidde på terrassen og nyde fuglesang, der var kanarier duer parakitter og amasoneparpagøje. I et udhus havde han nogle ynglebure og voliere hvor han opdrættede Zebrafinker Risfugle og Mågefinker. Jeg kunne desværre ikke se meget af det da det meste var brækket ned, der var dog en voliere som var fyldt med undulater som var hans datters. Årsagen til at der ikke var meget at se var at han havde haft besøg af rotter som næsten gjorde kål på alle hans fugle, og ikke nok med det havde han også besøg af tobenet som stjal hans amasonepapegøje. Da var han klar til at stoppe med fugle, men han giver det en chance og er begyndt at bygge nyt. Sidst jeg talte med ham var han godt i gang så jeg håber at høre fra ham når han er færdig så vi kan se hans nye voliere.

PEL.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.02 | 11:24

Hej
Kan du sætte mig i kontakt med Michael i Rønne, jeg er meget interesseret i at købe et par undulater.
Mvh kitt

...
13.02 | 22:28

Hej Martin. Hvad der lige er galt med din hun er meget svært at sige, men har jeg en der ser skidt ud kommer den i sygebur med varme. Vh Troels

...
13.02 | 14:08

Hej jeg har en Zebrafinke hun der trykker sig ned til pinden og sidder skævt. Den er mindre aktiv end de andre, men spiser fint. Nogen gode råd?

...
27.01 | 16:53

Hej Charlotte

Tremme afstanden bør være 1 - 1,5 cm til zebrafinker. Vh Troels

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE