Poul & Bente

Poul og Bente

Voliere som står endnu

Tre hvide duer

Voliere som skal fornyes

Hans datters fugle

Datter som rottejæger

Dette var nogle de fugle der overlevede

Ynglebure

Kaniner var der også

I forbindelse med min tur til Bornholm var jeg også på besøg hos Poul og Bente. Poul har været medlem af DZK siden 2007 og har været med på udstilling siden, dog uden fugle sidste år da han ingen havde, men han syntes lige som vi andre at der er et rigtig kammeratlig samvær under udstillingen. Poul startede med fugle da han var 15 år, hans far var dengang formand i den lokale fugleforening, der gik et par år uden fugle, men så kom han på landet som gartner. Han fik et par parakitter og inden længe var hans værelse fyldt op med fugle. Han blev så gift med Bente og de har fået 1 dreng og 2 piger. De bor i et dejligt hus på landet lidt uden for Rønne. I baghaven havde han fået bygget nogle voliere så de kunne sidde på terrassen og nyde fuglesang, der var kanarier duer parakitter og amasoneparpagøje. I et udhus havde han nogle ynglebure og voliere hvor han opdrættede Zebrafinker Risfugle og Mågefinker. Jeg kunne desværre ikke se meget af det da det meste var brækket ned, der var dog en voliere som var fyldt med undulater som var hans datters. Årsagen til at der ikke var meget at se var at han havde haft besøg af rotter som næsten gjorde kål på alle hans fugle, og ikke nok med det havde han også besøg af tobenet som stjal hans amasonepapegøje. Da var han klar til at stoppe med fugle, men han giver det en chance og er begyndt at bygge nyt. Sidst jeg talte med ham var han godt i gang så jeg håber at høre fra ham når han er færdig så vi kan se hans nye voliere.

PEL.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.01 | 15:44

Hej Henrik
Jeg kan ikke hjælpe dig med en addresse på en opdrætter på Sjælland, ingen DZK har addresse der

...
09.01 | 14:50

Vil gerne købe Risfugle par til yngel - helst hvide.
Bor i Kbh men er meget mobil

...
06.01 | 16:29

Hej Helle
Prøv at komme et 3 dråber æbleeddike i drikkevandet, en lettilgængelig gritblanding med ler, og fodre så kun med en tør frøblanding

...
06.01 | 10:06

Hej
Mine zebrafinkeunger på ca 3 uger ser ud til at have dårlig mave. Er våde og snavsede omkring gattet. Hvad kan jeg gøre ved det ?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE